Saveti za sprecavanje ostecanja vodom

5 profesionalnih saveta za sprečavanje oštećenja prouzrokovana vodom

Poslednja stvar sa kojom vlasnici stanova žele da se bave jeste saniranje oštećenja. Nažalost, neka vrsta oštećenja se moraju pojaviti tokom vremena i Vaš zadatak kao vlasnika stana jeste da te probleme otklonite.

Pročitajte više »


Renoviranje i adaptacija kupatila

Renoviranje i adaptacija kupatila Beograd

U zavisnosti od Vaših želja i zahteva nudimo uslugu renoviranja kupatila i adaptaciju istog. Cena ove usluge zavisi od dosta faktora kao što su veličina kupatila, obima rada neophodnog da se posao zavši kao i potrebnog materijala za renoviranje kupatila.

Pročitajte više »


Renoviranje i adaptacija kuhinje

Renoviranje i adaptacija kuhinje Beograd

Renoviranje kuhinje radimo prema Vašim zahtevima i željama, sa našim ili Vašim materijalom što zavisi od Vas. U narednom tekstu objasnićemo celokupan postupak pri renoviranju kuhinje. Ukoliko Vas još nešto interesuje slobodno nas kontaktirajte.

Pročitajte više »


Usluge vodoinstalatera

7 znakova da Vam je potreban vodoinstalater

Ukoliko prepoznate ove znake upozorenja i preduzmete neophodne korake, možete sprečiti manje probleme vodoinstalacija da prerestu u ozbiljan kvar koji Vam može zadavati glavobolju, takođe možete izbeći skupe popravke i osigurati da vodovodne instalacije u Vašem domu rade efikasno i bez poteškoća.

Pročitajte više »


Zamena i popravka klime

Vreme za popravku ili zamenu klima uređaja

Uvek se radi o teškoj odluci kada treba da presudite da li vaš klima uređaj treba popraviti ili je vreme za zamenu celokupnog sistema. Troškovi stalne popravke klima uredjaja mogu u jednom trenutku dostići zaista pozamašnu sumu, ali i kupovina novog sistema za hlađenje je takođe veliki izdatak.

Pročitajte više »


Zamena brinoks creva

Promena brinoks creva

Brinoks cevi se sastoje od unutrašnjeg polimernog uloška, koji je dodatno ojačan isprepletanim metalnim pancirom, zato je jedan od naziva za brinoks creva i pancirna creva. Ova creva se koriste u kuhinjama ili kupatilima. Koriste se za povezivanja slavina, baterija, tuš kabina, hidromasažnih tuš kabina, vodokotlića, bojlera itd.

Pročitajte više »


Akcija Vodoinstalater Električar GAGI

AKCIJA

Ukoliko ste već odlučili da menjate kuhinjske elemente ili sanitarije u kupatilu, dobra ideja bi bila da uradite i dodatni posao koji je važan za sigurnost Vašeg stana ili kuće. Dodatni posao na koji smo mislili je zamena starih vodovodnih instalacija i zamena električnih instalacija.

Pročitajte više »


Saveti majstora

Saveti majstora

Neprijatni mirisi i loš protok vode, voda se zadržava i ne otiče kako treba, sve ovo su znaci da treba da pozovete vodoinstalatera i da je potrebno čišćenje odvoda i sifona. Redovno održavanje elektro instalacija, preventivni pregled, čak i kada nemate nikakvih problema je preporučljivo, na taj način sprečavate iznenadnu pojavu većih kvarova koji mogu prouzrokovati mnoge probleme. Pogledajte savete naših majstora za razne probleme.

Pročitajte više »


Redovno odrzavanje

Redovno održavanje - grejanje i hlađenje

Pred nastupajući grejni period, kao i u toku sezone grejanja, jednostavno morate izvršiti pregled uređaja koje koristite za grejanje, TA peći, elektro kotlovi, panel radijatori itd. Isto pravilo koje važi za grejanje treba primeniti i za rashladne uređaje. Nudimo vam usluge kao što su pregled i popravka rashladnih uređaja: popravka ventilatora, popravka klime itd.

Pročitajte više »