Ugradjivanje rasvete

Koju rasvetu je najbolje ugraditi?

Sve češće nas pozivate i pitate koju rasvetu je najbolje da ugradite? Da li je to klasična sa užarenim vlaknom, halogena, fluorescentna ili LED rasveta? Svakako je naviše u upotrebi klasična rasveta, na prvom mestu zbog cene sijalica i svi je imamo negde u svojoj kući ili stanu.

Pročitajte više »


Zamena osiguraca

Zašto zameniti tablu sa starim osiguračima sa automatskim osiguračima?

Jedno od čestih pitanja koje nam postavljate jeste: zašto zameniti staru tablu, sa starim osiguračima, novom tablom sa automatskim osiguračima? Automatski osigurači su bezbedniji od starih, a možete ih i više puta vraćati u rad a da vam za to ne treba majstor.

Pročitajte više »


Ventili na vodovodnim instalacijama

Zašto menjati ventile na vodovodnim instalacijama?

Ventili imaju veoma bitnu ulogu na vodovodnim instalacijama, zato je veoma važno da budu ispravni, kako bi u svakom trenutku mogli da zatvorite vodu. Pored ventila na samoj vodovodnoj instalaciji isto tako je veoma bitno na određeni vremenski period zameniti sigurnosni ventil na bojleru.

Pročitajte više »


Zamena vodoinstalacija

Da li je potrebno menjati stare vodovodne instalacije?

Još jedno od čestih pitanja koja nam postavljate su vezane za zamenu starih vodovodnih instalacija. Kod nas je puno stanova i kuća u kojima je ugrađena instalacija stara na nekim mestima i preko 40 godina, gde se stalno dešavaju kvarovi na cevima, ventilima, slavinama itd.

Pročitajte više »