DOBRODOŠLI NA SAJT GAGI - VODOINSTALATER ELEKTRIČAR

Zdravo i dobrodošli na našu web stranicu. Osmislili smo ovu stranicu kako bi smo Vas upoznali sa uslugama koje pružamo, i našim iskustvom iz oblasti vodoinstalaterskih i električarskih usluga.

Oblast našeg poslovanja su vodoinstalaterke usluge i električarske usluge. Sve što je vezano za vodovodne instalacije, ventile, slavine, sanitarije, ili usluge električara instalacije, osigurače, prekidače, rasvetu, električne aparate itd.

Zašto da izaberete nas? Zato što Vam mi nećemo popravljati ono što nije potrebno popravljati!

Kod nas dobijate na prvom mestu, stručnost i profesionalnost. Dobijate i kompletnu uslugu tako da ne morate tražiti drugog majstora, npr. potrebno vam je ugraditi sudoperu ili električnu ravnu ploču, većina majstora će vam reći, pozovite stolara da vam napravi otvore na radnoj ploči, a onda pozovite da uradimo ugradnju. Kod nas nećete imati takvih problema, mi radimo i prosecanje radne ploče i montažu.

Kada nas angažujete oko većih poslova (uvođenje elektro instalacije ili zamena postojećih, renoviranje kupatila sa zamenom starih cevi i instalacija), posao završavamo u najkraćem roku, gde birate da li ćete vi kupiti potreban materijal, ili ćemo to mi uraditi za Vas.

Iza nas stoji višegodišnje iskustvo i stotine metara kablova i cevi koje smo ugradili, sve do danas imamo saradnju sa tim korisnicima, gde pružamo usluge oko održavanja i servisiranja. Možete nas kontaktirati oko svih konsultacija i saveta, neke sitne kvarove i probleme, možemo pokušati da Vam rešimo preko telefona, tako što ćemo vam objasniti šta da uradite i na taj način da rešite problem. Ukoliko ipak ne budete uspeli, mi ćemo svakako doći da uradimo popravku.

GAGI popravke i servis

Za neke od čestih problema i kvarova možete pogledati deo sa često postavljanim pitanjima, gde ćete možda pronaći rešenje za vaš problem.

Takođe kod nas možete dobiti stručnu pomoć oko postavljanja novih električnih ili vodovodnih instalacija, kao i zakazivanje dolaska i izrade plana za montažu instalacije.

Pored postavljanja novih instalacija, nudimo vam i usluge montaže elektro uređaja i njihovu popravku, kao i montažu svih vrsta sanitarija, slavina, ventila i virbli.

Najčešće imamo pozive oko zamene indikatora za kupatilo, plafonjera ili lustera, zamena ili povezivanje novog kabla na električnom šporetu, zamena grejača na bojleru. Takođe su česti pozivi za usluge kao što su zamena ventila, slavina, brinoks creva, sifona itd. Naveli smo samo jedan deo najtraženijih usluga čiji je cenovni rang maksimalno do 5000 dinara u šta je uračunat dolazak i neki rezervni delovi. Kakva god da je popravka u pitanju ili veći radovi, dobijate ponudu koliko bi to koštalo i cena usluge se ne menja.

Možete nas angažovati i kod useljenja u novi stan ili kuću, oko svih montaža i ugradnji električnih uređaja, sanitarija i galanterije (lusteri, zidne lampe, plafonjere itd.).

Ukoliko Vam je potrebno celokupno renoviranje kuće, servisiranje ili zamena pojedinih delova ili uređaja, možete nas angažovati a mi vam garantujemo profesionalnu i brzu uslugu bez dugog čekanja.

Pozovite nas: 067 766 21 28.


KAKO RADIMO:

Nakon vašeg poziva i dobijenih informacijama o kvaru koji imate, dobijate odmah informaciju koliko bi koštala popravka. Nakon vašeg pristanka, naši majstori će biti kod vas za 30min do 45min. Ukoliko je vreme špica u saobraćaju, vreme za dolazak se može malo produžiti.

Kada naši majstori stignu vrše pregled uređaja ili mesto kvara kako bi precizno utvrdili šta treba popraviti ili zameniti. Odmah se pristupa popravci, posao se ne ostavlja za naredni dan, sem ako nije u pitanju neki veliki kvar koji zahteva rad od dva dana.

Na sve naše radove dajemo garanciju od 6 meseci do godinu dana, u zavisnosti od vrste popravke. Dok je garancija na ugrađene delove 2 godine ili više, ako je proizvođač tako naslovio u garanciji.


JOŠ PO NESTO O TOME KAKO SMO POČELI SA USLUGAMA VODOINSTALATERA I ELEKTRIČARA

Pre nekih 15-ak godina započeo sam svoj rad u oblasti vodoinstalaterskih i električarskih usluga, naravno kao pomoćnik, starim, dobrim i iskusnim majstorima. Rad sa vodoinstalaterom ili električarom koji je sa mnogo većim iskustvom nije jednostavno. Sa jedne strane pokušavate na prvom mestu da naučite nešto, što nije nimalo lak zadatak budući da svoje znanje majstori ne prenose tako lako. Potrebno je mnogo truda i rada sa njima dok ne vide da ste ozbiljni da naučite zanat.

Danas nakon svih godina rada kod raznih poslodavaca i raznih situacija koje nisu u većini slučajeva bile ispravne gde sam ja kao majstor u problemu kod naručioca usluge, a ne poslodavac odlučio sam da pokrenem samostalno pružanje usluga vodoinstalatera i električara u Beogradu.

Na ideju sam došao sa kolegom sa kojim sam radio, sve je bio u početku samo razgovor kako bi to sve funkcionisalo, a na kraju odluka da krenemo i vidimo šta će biti.

Na samom početku trebalo je osmisliti neki slogan koji će u jednoj rečenici opisati, kakvi smo mi majstrori, da smo drugačiji od drugih. I smislili smo slogan MI VAM NEĆEMO POPRAVLJATI ONO ŠTO NIJE POTREBNO POPRAVLJATI.

Šta smo zapravo želeli da poručimo svima Vama tim sloganom?

Sigurno ste puno puta imali situaciju da kada majstor dođe on konstatuje da pored kvara koji imate, postoji potreba da se poprave još neke stvari. U tom trenutku ako ste planirali da potrošite novac za jednu popravku, majstor vam sugeriše da morate tu odluku da promenite kako ne biste imali veću štetu čak i ako vam te dodatne popravke nisu potrebne.

Tu dolazimo do našeg slogana, mi nikada nećemo reći da morate nešto da zamenite ako je to ispravno, bilo da je u pitanju intervencija na vodovodnim ili električnim instalacijama. Iskljućivo se popravlja ili menja samo ono što je potrebno.

Mislimo da u ovom vremenu kada se cene materijala, kao i rezervnih delova svakodnevno menjaju, nema potrebe dodavati korisnicima usluga dodatne troškove. Na taj način sa fer poslovanjem pozvaćete nas ponovo jer znate da Vas mi nećemo nikad dovesti u situaciju da popravljate i menjate bespotrebno delove vodovodne ili električne instalacije.

Kod nas imate najniže cene kod svih vodoinstalaterskih i električarskih usluga, tu takođe spada i postavljanje novih vodovodnih i električnih instalacija. Pratite novosti na našem sajtu jer imamo stalno akcije i druge pogodnosti, o čemu ćemo vas blagovremeno obaveštavati.

U našem timu imamo iskusne i profesionalne majstore koji su spremni da otklone svaki problem koji imate na vodovodnim i električnim instalacijama. Možete nas pozvati ukoliko Vam je potreban savet ili imate neke nedoumice, kao i kada vam je potrebna pomoć i informacije oko planiranih radova vodovodnih i električnih instalacija, i kod svake popravke ili zamene.