Novosti  » Saveti majstora

Neprijatni mirisi i loš protok vode, voda se zadržava i ne otiče kako treba, sve ovo su znaci da treba da pozovete vodoinstalatera i da je potrebno čišćenje odvoda ili čišćenje sifona. Poziv je potrebno da obavite što pre kako ne bi došlo do još goreg začepljenja i izlivanja prljave vode iz odvoda, što bi moglo pričiniti veliku materijalnu štetu. Naši vodoinstalateri će reagovati brzo i pružiće Vam profesionalnu pomoć po veoma povoljnim cenama.

Osim usluge čišćenje odvoda, zamena ventila je veoma tražena usluga koja je obuhvaćena u oblasti vodoinstalaterske usluge.

Redovno održavanje elektro instalacija, preventivni pregled, čak i kada nemate nikakvih problema je preporučljivo, na taj način sprečavate iznenadnu pojavu većih kvarova koji mogu prouzrokovati mnoge probleme. Redovni pregled utičnica od strane naših električara, sigurno može sprečiti neke od kvarova jer vremenom usled korišćenja utičnica dolazi do slabljenja kontakta između utičnice i utikača, što za posledicu može da rezultira zagrevanjem instalacija odnosno kablova uređaja koji su uključeni na pomenutu utičnicu. Opasnost koju može da izazove gore pomenuta situacija je požar, naročito ako su na utičnicu priključeni veći i jači potrošači. Upravo iz tog razloga nudimo Vam kompletni pregled elektro instalacija, brzo i profesionalno po pristupačnim cenama, pozovite nas i zakažite termin.

Ciscenje odvoda i sifona Pregled elektro instalacija

Kada su u pitanju elektro instalacije, naši električari nude i usluge kao što je zamena osigurača. U današnje vreme sve više se umesto keramičkih osigurača koriste digitalni odnosno automatski osigurači. Zamena na ovaj tip osigurača je nešto što Vam definitivno preporučujemo zarad sigurnosti Vas i vašeg doma.