Usluge  » Električar Beograd

Drage mušterije na ovoj stranici možete videti sve usluge koje nudimo u okviru električarskih usluga.

Usluge elektricara Beograd

USLUGE ELEKTRIČARA

Električarske usluge koje Vam možemo ponudti su između ostalog izvođenje nove elektro instalacije kao i popravka stare elektro instalacije. Takođe u naše usluge ubrajamo i zamena elektro razvodnih ormana i popravka elektro razvodnih ormana. U daljem tekstu pogledajte detaljnije usluge koje nudimo.

Servis bele tehnike Beograd

SERVIS BELE TEHNIKE

Kvarovi kod bele tehnike su mogući usled mnogobrojnih uzroka. Kada govorimo o servisu bele tehnike, mislimo na popravke različitih uređaja koji se sreću u svakom domaćinstvu. Među popravkama koje nudimo nalazi se: servis veš mašina, servis mašina za sušenje veša kao i servis mašina za sudove.

Servis TA peci Beograd

SERVIS TA PEĆI

Zamena termostata TA peći, kompletna demontaža TA peći, zamena vatrostalne instalacije TA peći, zamena grejača TA peći, zamena ventilatora u TA peći su najčešće usluge koje pružamo vezane za servis TA peći.

Servis elektro kotlova Beograd

SERVIS ELEKTRO KOTLOVA

Naši profesionalni električari pružaju kompletan servis elektro kotlova. Zamena grejača kotla, zamena termostata kotla, zamena instalacija kotla i zamena neispravne sklopke kotla spadaju u usluge koje pruža naš električar.

Razne elektricarske usluge

Razne električarske usluge

Električarske usluge koje Vam možemo ponudti su između ostalog izvođenje nove elektro instalacije kao i popravka stare elektro instalacije. Takođe u naše usluge ubrajamo i zamena elektro razvodnih ormana i popravka elektro razvodnih ormana.

Pročitajte više »


Montaža bojera Beograd

Montaža bojlera Beograd

Razni kvarovi bojlera zahtevaju angažovanje profesionalne pomoći. Naš profesionalni električar će Vam pomoći. Bavimo se zamenom grejača svih vrsta bojlera bez obzira na model bojlera. Ukoliko Vam je potrebna uluga električara za bojler, pozovite nas odmah.

Pročitajte više »


Servis šporeta Beograd

Servis šporeta Beograd

Verovatno svako domaćinstvo u Srbiji, pa samim tim i u Beogradu poseduje šporet. Električni šporeti su veoma kvalitetni ali kao i svaki uređaj koji radi na struju potrebno mu je održavanje a ponekad i popravka. Mi Vam nudimo servis šporeta i popravku šporeta po veoma povoljnim cenama.

Pročitajte više »


Servis TA peći Beograd

TA peći su još uvek izbor velikog broja ljudi, ali održavanje istih je veoma bitno kako bi dočekali spremni grejnu sezonu. Ukoliko Vam se ipak desi da grejanje ne radi kada Vam je najpotrebnije, naši profesionalni električari su tu da otklone bilo koji kvar vezan za TA peći.

Pročitajte više »


Servis elektro kotlova Beograd

Naši profesionalni električari pružaju kompletan servis elektro kotlova. Zamena grejača kotla, zamena termostata kotla, zamena instalacija kotla i zamena neispravne sklopke kotla spadaju u usluge koje pruža naš električar. Pogledajte detaljnije našu ponudu.

Pročitajte više »


Servis bele tehnike Beograd

Kada govorimo o servisu bele tehnike, mislimo na popravke različitih uređaja koji se sreću u svakom domaćinstvu. Među popravkama koje nudimo nalazi se: servis veš mašina, servis mašina za sušenje veša kao i servis mašina za sudove.

Pročitajte više »