Električarske usluge Beograd  » Servis bele tehnike Beograd

Kvarovi kod bele tehnike su mogući usled mnogobrojnih uzroka. Kada govorimo o servisu bele tehnike, mislimo na popravke različitih uređaja koji se sreću u svakom domaćinstvu. Među popravkama koje nudimo nalazi se: servis veš mašina, servis mašina za sušenje veša kao i servis mašina za sudove.

Kada govorimo o servisu bele tehnike, pružamo uslugu servis veš mašine u Beogradu bez obzira o kom modelu veš mašine se radi. Nudimo raznovrsne usluge kada se radi je u pitanju popravka veš mašine:

- Čišćenje filtera veš mašine
- Zamena amortizera na veš mašini
- Zamena slavina za veš mašinu

Servis veš mašine Popravka veš mašine Servis mašine za pranje sudova

Osim toga što ubrzavaju rad tako što vreme potrebno za sušenje veša svode na minimum, mašine za sušenje veša imaju mnogo prednosti. Tradicionalno sušenje veša, oduzima dosta prostora ukoliko se to radi unutar stana ili kuće, ali takođe može da nosi sa sobom rizik da spoljašnji događaji imaju nepovoljni uticaj na veš koji se suši, tu pre svega uzmimo za primer, kada se primera radi ulicom širi dim, velika je verovatnoća da odeća povuče miris tog dima.

Kvar mašine za sušenje veša je uvek moguća, zato u našoj ponudi imate servis mašine za sušenje veša. Nakon što dijagnostikujemo šta je prouzrokovalo problem, odnosno kvar kod mašine za sušenje veša, dajemo Vam procenu koliko bi koštala popravka mašine za sušenje veša. Pogledajte koje usluge ubrajamo u servis mašine za sušenje veša:

- Zamena filtera i popravka filtera
- Zamena grejača i popravka grejača
- Zamena pumpe i popravka pumpe
- Zamena termostata i popravka termostata
- Zamena programatora i popravka programatora
- Zamena remena i popravka remena

Jedna od usluga koje imamo u našoj ponudi je popravka mašina za pranje sudova. Za Servis mašina za prannje sudova je potrebno da bude redovan što će biti dobra preventiva ali i umanjuje mogućnost pojavljivanja nekog većeg kvara. Ukoliko se ipak pojavi neki kvar na vašoj sudo mašini, tu je naš profesionalni električar. Cena je više nego povoljna, u narednom delu navešćemo neke od usluga koje nudimo kada je u pitanju popravka mašine za pranje sudova:

- Zamena grejača
- Popravka instalacija mašina za pranje sudova
- Servis programatora mašina za pranje sudova
- Servis motora
- Čišćenje filtera
- Zamena pumpe mašine za pranje sudova.

Kao što smo ranije pomenuli, ukoliko niste pronašli uslugu koja Vam je potrebna u gore navedenom tekstu, ipak pozovite 067 766 21 28 jer postoji mogućnost da nismo naveli stavku koja je vama potrebna.