Usluge  » Vodoinstalater Beograd

Drage mušterije na ovoj stranici možete videti sve usluge koje nudimo u okviru vodoinstalaterskih usluga.

Ugradnja sanitarija

MONTAŽA SANITARIJA

Kada je u pitanju ugradnja sanitarija, nudimo veliki broj usluga. Specijalizovani smo za sve poslove renoviranja kupatila i renoviranja kuhinja. Ugradnja sanitarija svakako spada u ove poslove, pa ćemo spomenuti neke od najtraženijih usluga.

Razne vrste odgusenja

RAZNE VRSTE ODGUŠENJA

Zagušenje može biti veoma neugodan problem i potrebno je da se što pre kontaktira vodoinstalater. Nudimo Vam odgušenja slivnika, odgušenje sudopere, odgušenje lavaboa, odgušenje kada i odgušenje tuš kabina. Kada je zagušenje slabijeg inteziteta, pristupamo usluzi odgušenje sajlom.

Popravka i zamena cevi

POPRAVKA I ZAMENA CEVI

Kada se radi o cevima, pre svega nudimo uslugu pronalaženje kvara u cevi. Nakon pronalaska kvara, vodoinstalater će dati procenu, tačnije koliko će koštati otklanjanje kvara. Naš profesionalni vodoinstalater može rešiti Vaše probleme još jednom od naših usluga: detekcija curenja vode.

Odgusenje slivnika

MONTAŽA BOJLERA

Bavimo se ugradnjom svih vrsta bojlera bez obzira na model i zapreminu bojlera. Takođe nudimo i usluge zamene bojlera, servisa bojlera i popravka bojlera što spada i u električarkse usluge, pa možete i tamo pronaći ovu uslugu.

Usluge odgušenja u Beogradu

Odgušenje Beograd

Zagušenje može biti veoma neugodan problem i potrebno je da se što pre kontaktira vodoinstalater. Cena usluga poput odgušenje slivnika ili odgušenje sudopere je mnogo manja od štete koja može nastati usled nepažnje ili ukoliko se ozbiljno ne pozabavite ovim problemom.

Pročitajte više »


Zamena ventila i popravka ventila

Popravka i zamena ventila Beograd

Zamena ventila je najtraženija usluga i obavljamo popravku ventila, bez obzira da li se radi o ventilima starog ili novog tipa. Osim zamene ventila, nudimo i uslugu zamena virble ventila, menjanje kompletnih ventila kao i postavljanje EK ventila.

Pročitajte više »


Zamena cevi

Popravka i zamena cevi Beograd

Kada se radi o cevima, pre svega nudimo uslugu pronalaženje kvara u cevi. Nakon pronalaska kvara, vodoinstalater će dati procenu, tačnije koliko će koštati otklanjanje kvara. Postoje problemi koji mogu izazvati materijalnu štetu, kao i finansijsku što bi bilo vidljivo na računu za vodu koji može biti mnogo viši od normalnog računa.

Pročitajte više »


Montaža sanitarija

Montaža sanitarija Beograd

Kada je u pitanju ugradnja sanitarija, nudimo veliki broj usluga. Specijalizovani smo za sve poslove vezane za renoviranje kupatila i renoviranje kuhinje. Ugradnja sanitarija svakako spada u ove poslove, pa ćemo spomenuti neke od najtraženijih usluga.

Pročitajte više »


Montaža česme Beograd

Montaža česme/slavine Beograd

Montaža česme je jedna od veoma popularnih usluga a naši vodoinstalateri poseduju pravi alat i iskustvo, što je dobitna kombinacija da se ovaj posao završi brzo i efikasno. Ukoliko vam je potrebna popravka česme ili zamena česme pozovite nas i uverite se u povoljne cene vodoinstalaterskih usluga.

Pročitajte više »


Montaža bojera Beograd

Montaža bojlera Beograd

Renoviranje kupatila ne može proći bez montaže bojlera. Naš profesionalni vodoinstalater će Vam pomoći u tom poslu bez muke i problema. Bavimo se ugradnjom svih vrsta bojlera bez obzira na model i zapreminu bojlera. Ukoliko Vam je potrebna uluga montaže bojlera, pozovite nas odmah.

Pročitajte više »