Vodoinstalaterske usluge Beograd  » Montaža bojlera Beograd

Ugradnja bojleraRenoviranje kupatila ne može proći bez montaže bojlera. Naš profesionalni vodoinstalater će Vam pomoći u tom poslu bez muke i problema. Bavimo se ugradnjom svih vrsta bojlera bez obzira na model i zapreminu bojlera. Ukoliko Vam je potrebna usluga montaže bojlera, pozovite nas odmah 067 766 21 28.

Zamena bojlera – Bavimo se zamenom svih vrsta bojlera, bez obzira koji je proizvođač u pitanju ili zapremina bojlera. Bojleri su neizostavni deo kupatila, u nekim slučajevima i kuhinja. Kada je u pitanju montaža bojlera bitno je da taj posao uradi iskusan i profesionalan vodoinstalater. Cena radova je veoma povoljna i ukoliko želite više informacija pozovite broj 067 766 21 28.

Montaža bojlera i demontaža bojlera, odnosno zamena starog bojlera novim, je osnovna usluga koju nudimo u našem asortimanu. Naravno, ovo nije jedina usluga kada je u pitanju servis bojlera, vršimo i popravku bojlera gde ubrajamo sledeće usluge: zamena termostata, zamena grejača u bojleru, zamena elektroinstalacije u bojleru, zamena sigurnosnog ventila bojlera.

Servis bojlera – Kao i kada smo pomenuli zamenu bojlera isto važi i za servis bojlera, radimo servis svih tipova bojlera, proizvođača i zapremine.

Popravka bojlera – Vršimo popravke svih vrsta bojlera. Usluge koje nudimo su: zamena grejača bojlera, zamena cevi na bojleru, zamena termostata na bojleru, zamena creva na bojleru, zamena sigurnosnog ventilana bojleru i štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru.

Popravka bojlera Servis bojlera

Zamena grejača na bojleru

Svi znamo koliko je veliki problem kada dođe do kvara na bojleru i nemamo tople vode. Svima nama je topla voda potrebna za razne aktivnosti u toku dana i večeri, zbog toga popravka bojlera spada u hitne popravke koje treba uraditi u što kraćem vremenskom roku.

Kada nas pozovete potrebno nam je 30 do 45 minuta da budemo na Vašoj adresi. Odmah se pristupa pregledu bojlera kako bi se utvrdilo šta je u kvaru, najčešće se dešava kvar grejača, a u nešto manjem broju u pitanju je kvar termostata. Ako je u pitanju kvar grejača zatvaramo vodu, isključujemo stuju, oslobađamo brinoks creva ili inox cevi kako bi smo ispraznili vodu iz bojlera. Kada vršimo pražnjenje bojlera koristimo crevo tako da nema nepotrebnog prskanja vode na sve strane kao što se dešava kada se prazni voda preko flanšle grejača koju neki majstori koriste.

Kada smo ispraznili bojler, skidamo grejač i vršimo nabavku grejača po uzorku. Mnogi nas pitaju kako to da nemamo grejač odmah kod sebe? Pošto na tržištu imamo dosta različitih vrsta i modela bojlera, tako i dosta njih ima različite tipove grejača. Tako da je najbolje kupiti grejač po uzorku i tako znamo da će bojler raditi bez problema. Uvek kupujemo komplet grejač gde su svi delovi novi.

Zamena grejača se obavlja tek nakon što očistimo bojler od kamenca i prebrišemo isti, posle čega pristupamo postavljanju novog grejača. Kada je grejač bojlera postavljen, povezujemo brinoks ili inox cevi ali pre toga skidamo stare gumice sa brinoks (inox) cevi i postavljamo nove. Nakon ponovnog povezivanja cevi, povezujemo i grejač na struju. Onda otvaramo ventil i punimo bojler vodom, tek kada se bojler napuni vodom možemo uključiti grejač. Zatvara se poklopac bojlera i popravka je završena.

Cena popravke bojlera za uslug zamena grejača je od 5000 din, što obuhvata nov grejač i čišćenje kamenca. Ukoliko je potrebna zamena termostata na bojleru cena je od 3000 din. Cene zavise od modela bojlera i potrebnog grejača ili termostata.

Pozovite nas ukoliko imate bilo kakvih drugih problema sa bojlerom nevezano za zamenu grejača i termostata. Možete nas pozvati i kada je u pitanju zamena sigurnosnog ventila, zamena ventila bojlera, instalacija u bojleru itd.