Novosti  » Renoviranje kupatila Beograd

Na ovoj stranici možete pročitati i upoznati se sa postupkom za renoviranje kupatila po fazama.

Naravno, na prvom mestu sve interesuje cena, tačnije koliko bi koštalo renoviranje Vašeg kupatila. Cene se razlikuju u zavisnosti od veličine kupatila, obima samog posla, kao i potrebnog materijala. Svakako je prvom mestu ono šta biste vi želeli da uradite i kako biste da Vaše kupatilo izgleda. Tako da raspon cena može biti od 1000€ pa naviše, u cenu je uračunat sav potreban materijal (sanitarije i keramika nisu uračunate u cenu). Vrlo je važno da napomenemo da koristimo samo kvalitetne materijale, od proverenih proizvođača. To je nešto na šta treba obratiti posebnu pažnju, ako se ugrade npr. cevi koje nisu dobrog kvaliteta, može vrlo brzo doći do nekog curenja i duplih troškova jer bi se sve moralo ponovo raditi.

Što se tiče postupka renoviranja, na prvom mestu nas pozivate da dogovorite sa nama termin dolaska kako bi videli šta želite da uradite kako bi Vam napravili obračun koliko bi koštalo renoviranje Vašeg kupatila.

Nakon što Vam javimo cenu radova i vašeg pristanka, dogovaramo tremin početka radova, mi nabavljamo potreban material i tada radovi mogu da počnu.

Renoviranje kupatila započinjemo tako što se zatvara voda u istom, demontiraju se sve sanitarije i slavine. Onda se pristupa skidanju starih pločica ukoliko ih ima, ili ukoliko se pločice menjaju. U zavisnosti od Vašeg izbora postoji mogućnost da se ne menjaju pločice, a vodovodne instalacije idu spolja, stoga se samo one menjaju kao i sanitarije. Ukoliko se radi kompletno renoviranje kupatila, skidaju se stare pločice, demontiraju se stare vodovodne cevi, vadi se stara električna instalacija, izbacuje šut i tako priprema kupatilo za naredni korak.

Nakon što smo sve to uradili dolazimo do postavljanja novih vodovodnih instalacija (dovod i odvod vode), postavlja se nova električna instalacija sa unapred dogovorenim brojem utičnica i sijaličnih mesta, ukoliko je u pitanju spuštanje plafona definiše se koja će rasveta biti postavljena. Nakon što postavimo novu vodovodnu instalaciju, ona ostaje otvorena minimum 24h kako bi se proverilo da li je sve uredu i da nema nikakvih curenja. Ako nema nikakvih problema pristupa se zatvaranju cevi i strujnih kablova.

Renoviranje kupatila u Beogradu Renoviranje kupatila Renoviranje kupatila Beograd

Kao što smo prethodno pomenuli, ukoliko nema niakvih problema, pristupamo zatvaranju novih vodovodnih instalacija i električnih instalacija. Sva mesta na cevima gde treba da budu ventili stavljaju se čepovi kako ne bi došlo do oštećenja navoja u toku daljih radova. Kada završimo sa tim delom posla može se pristupiti poslu hidroizolacije i svim ostalim radnjama, pred lepljenje pločica. Trajanje renoviranja može biti od 3 do 7 dana, u zavisnosti od veličine kupatila i potrebnih radova.

Kada je sve završeno i spremno možemo pristupiti montaži sanitarija, tuš kabine, slavina, ventila, utičnica, galanterija itd. Svakako Vi odlučujete šta od sanitarija vraćamo, a šta se postavlja novo. Sanitarije Vi birate i kupujete, mi možemo izvršiti transport istih ukoliko niste u mogućnosti.

Kod nekih većih i komplikovanijih radova rok može biti I duži od 7 dana.

Renoviranje i adaptacija kupatila u Beogradu Adaptacija i renoviranje kupatila Renoviranje i adaptacija kupatila Beograd

Renoviranje kupatila ne radite svakog meseca ili godine, zato ne insistirajte na jeftinim materijalima kako biste prošli što jeftinije, na kraju vas ta ušteda može skupo koštati.

Na kraju bismo nagovestili da se možete dogovoriti sa nama da radove izvršimo sa vašim materijalom, gde mi samo pružamo uslugu montaže.

Pozovite nas i zakažite svoj termin za renoviranje kupatila ili adaptaciju kupatila, a mi ćemo vam u tome pomoći, sa nama je svaki dogovor moguć. Pružamo usluge renoviranja po najpovoljnijim cenama u gradu.