Najčešća pitanja  » Da li je potrebno menjati stare vodovodne instalacije?

Još jedno od čestih pitanja koja nam postavljate su vezane za zamenu starih vodovodnih instalacija. Da li je potrebno menjati staru vodovodnu instalaciju i zašto je to toliko bitno?

Kod nas je puno stanova i kuća u kojima je ugrađena instalacija stara na nekim mestima i preko 40 godina, gde se stalno dešavaju kvarovi na cevima, ventilima, slavinama itd.

Zbog starosti cevi, sami navoji su u jako lošem stanju. Samim tim je veoma lako da pritisak vode, naročito u noćnim satima kada je pritisak najjači dođe do takozvanog izbijanja ventila i poplave, ili curenja na nekom od sastava na cevima. Ukoliko niste kod kuće kada dođe do izbijanja ventila, napravila bi se velika materijalna šteta u vašem stanu, ali i dugim stanovima, čije saniranje biste morali da platite. Tako da je mnogo bolje na vreme izvršiti zamenu i renoviranje kupatila, mnogo je jeftinije nego popravljati nastalu štetu u vašem stanu i drugim stanovima.

Zamena stare vodoinstalacije Zamena stare vodoinstalacije Beograd Zamena vodoinstalacija Beograd

Zamenom instalacija ne morate da razmišljate da li će doći do pucanja neke cevi u zidu i širenja vlage po zidovima. Upravo zbog toga zamena vodovone instalacije predstavlja odličnu investiciju a posao zamene treba obaviti stručan i iskusan vodoinstalater. Cena ovih radova je veoma povoljna kada uzmete u obzir da ćete biti sigurni u svom domu i bezbedni od oštećenja koje može prouzrokovati poplava, čiji uzrok može biti stara vodovodna instalacija.

Svakako treba uzeti u razmatranje renoviranje kupatila ukoliko se nalazite u staroj zgradi, zbog svoje bezbednosti ali i bezbednosti drugih. Za ovako važne poslove potreban je kvalitetan i efikasan vodoinstalater. Beograd ima dosta zgrada kojima je potrebna naročita pažnja pri sanaciji ili kod renoviranja kupatila pa i zameni vodovodnih instalacija tako da za profesionalne vodoinstalatere, ima uvek posla.

Vodovodne instalacije zamena Zamena vodovodnih instalacija Beograd Zamena vodovodnih instalacija

Znamo da je cena materijala u skorije vreme dosta poskupela, tako da pokušavamo da naš rad prilagodimo, kako bi cena renoviranja bila pristupačnija. Oko detaljnijih pitanja i dogovora oko eventualnih radova kontaktirajte nas.