Novosti  » Akcija

Lepo vreme je krenulo nešto ranije, samim tim pokrećemo temi koja vas može naterati na razmišljanje a u pitanju je renoviranje kupatila i kuhinja.

Ukoliko ste već odlučili da menjate kuhinjske elemente ili sanitarije u kupatilu, dobra ideja bi bila da uradite i dodatni posao koji je važan za sigurnost Vašeg stana ili kuće. Dodatni posao na koji smo mislili je zamena starih vodovodnih instalacija i zamena električnih instalacija.

Poznato nam je da upravo ti poslovi predstavljaju najveću investiciju kada je u pitanju renoviranje kupatila ili preuređenje kupatila i kuhinje. Upravo iz tog razloga u našoj ponudi je zamena vodovodnih instalacija kao i zamena strujnih instalacija po nižim cenama od ostalih.

Po akcijskim nižim cenama takođe radimo i poslove kao što su: postavljanje nove sanitarije u kupatilu, montaža elektro uređaja u kuhinji nakon što se montiraju svi ostali kuhinjski elementi.

Renoviranje kupatila Postavljanje nove sanitarije Zamena elektricnih instalacija

Pre početka radova, možete nas pitati sve što vam predstavlja nedoumicu, dolazimo na Vašu adresu i dajemo profesionalne savete kako je najbolje vaše ideje i zamisli sprovesti u delo. Ukoliko vas interesuje cena, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, ali i na broj telefona 067 766 21 28.