Električarske usluge Beograd  » Razne električarske usluge

Poštovani posetioci, na ovoj stranici možete videti našu ponudu kada govorimo o uslugama koje pruža električar. Beograd je teritorija na kojoj pružamo usluge i ukoliko ne vidite na našem spisku uslugu koja Vam je potrebna slobodno nas pozovite i raspitajte se na broj 067 766 21 28.

Električarske usluge koje Vam možemo ponudti su između ostalog izvođenje nove elektro instalacije kao i popravka stare elektro instalacije. Takođe u naše usluge ubrajamo i zamena elektro razvodnih ormana i popravka elektro razvodnih ormana.

Jedna od veoma traženih usluga je naravno ugradnja automatskih osigurača. Među popularnim uslugama je i ugradnja rasvete i popravka rasvete.

Kod ugradnje rasvete dosta je popularna i tražena usluga: ugradnja LED rasvete. LED osvetljenje može biti ugrađeno na različitim mestima: plafon, pod, zid. Izbor je vaš, dok će naši električari pokušati u što kraćem vremenskom roku da sprovedu vaše ideje u realnost. Bavimo se ugradnjom svih vrsta LED osvetljenja kao što su LED trake, LED lampe itd. Osim ugradnje bavimo se i raznovrsnim popravkama osvetljenja. Popravka osvetljenja se odnosi na popravke svih vrsta kvarova kod podnog osvetljenja, zidnog osvetljenja, osvetljenja plafona, osvetljenja dvorišta...

Osim navedenih električarskih usluga možemo Vam ponuditi još mnogo drugih usluga. Ukoliko neke od usluga ne pronađete u našem tekstu pozovite broj 067 766 21 28 za više informacija o uslugama koje pruža naš električar. Cena je veoma pristupačna i neke od cena naših usluga možete videti na stranici cenovnik. Ostale električarske usluge koje nudimo su: zamena utičnica i zamena utikača (radimo zamenu svih vrsta utičnica i utikača), zamena prekidača (zamena svih vrsta prekidača), zamena plafonjerki, zamena lustera, zamena izduvnih ventilatora (ova usluga se odnosi na izduvne ventilatore u kupatilu i kuhinji), popravka zidnih lampi, popravka stonih lampi, takođe radimo i zamenu zidnih i stonih lampi ukoliko je potrebno.

Kada radite renoviranje stana ili kuće potrebno je da je uz Vas profesionalni električar. Cena je takođe bitan faktor upravo iz ekonomskih razloga, tačnije sigurno imate određeni budžet kojim raspolažete za renoviranje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Zato mi Vam nudimo veoma povoljne usluge: ugradnja celokupne elektro instalacije i zamena celokupne elektro instalacije stana ili kuće.

Izvodjenje elektro instalacije LED rasveta Popravka utičnica

Zamena indikatora kupatila ili prekidača

Jedan od čestih kvarova jeste kvar prekidača na indikatoru pomoću kojeg se uključuje bojler ili ukoliko imate nezavisni prekidač onda na prekidaču za bojler.

Razlozi zbog kojih dolazi do kvara indikatora su raznovrsni, neki od uzroka su starost indikatora odnosno prekidača, ili mogući kvar u instalaciji kao i u samom bojleru, što dovodi do otpora koji stvara prekidač u toku rada itd. Pre nego što se uradi zamena indikatora, ukoliko do kvara nije došlo zbog starosti ili korišćenja istog, potrebno je pronaći uzrok kvara, kako bi otklonili mogućnost ponovnog kvara ubrzo nakon što se izvrši zamena indikatora. Dijagnostiku kvara započinjemo isključivanjem struje, međutim postoje momenti kada je u cilju pronalaženja kvara potrebno uključiti struju. Upravo iz tog razloga savetujemo vam, zbog lične bezbednosti, da dijagnostiku i otklanjanje samog kvara odradi profesionalni električar. Cena je svakako povoljna kada uzmete u obzir da Vaša bezbednost nema cenu. Nakon urađenog pregleda i otklanjanja eventualnog kvara, obavlja se zamena prekidača ili zameni celog indikatora. Za posao zamene indikatora ili prekidača koristimo samo originalne i kvalitetne delove proverenih proizvođača.