Novosti  » Renoviranje kuhinje Beograd

U daljem tekstu pisaćemo vam o renoviranju kuhinje i fazama radova u toku renoviranja.

Renoviranje kuhinje započinjemo tako što je potrebno svakako da nas pozovete i dogovorite termin za naš dolazak, gde ćete nam reći šta biste radili i kako ste zamislili da to sve na kraju izgleda. Nakon našeg merenja i popisa šta treba da se uradi, pravimo obračun cene potrebnih radova koji mogu biti sa našim ili vašim materijalom.

Ukoliko vam cena odgovara, mi nabavljamo sav potreban materijal, osim ako vi želite da nabavite materijal sami, tada se i cena određuje shodno tome. U tom slučaju mi samo pružamo uslugu ugradnje vašeg materijala.

Dogovaramo se za termin radova koji Vama odgovara, nakon čega možemo početi sa radovima.

Prvo što radimo jeste demotaža svih kuhinjskih aparata, zatvaranje vode i gašenje struje u kuhinji (aspirator, ugradna ploča, ugradna rerna, slavina, mali bojler, itd.).

Nakon toga pristupamo demontaži kuhinjskih elemenata, tako da nam kuhinja ostaje potpuno prazna za radove.

Drugo što radimo jeste skidanje starih pločica (ako ih ima), kao i skidanje starih vodovodnih instalacija i električnih instalacija, i na kraju izbacivanje svog šuta. Svakako pre početka svih radova se radi maksimalna zaštita kako ne bi prašina prolazila u druge delove stambenog prostora.

Treći deo radova se sastoji od montaže novih vodovodnih i električnih instalacija, koje obavezno ostavljamo otvorene kako bi se videlo da je sve u redu, da sastavi na cevima ne cure, da su svi novi ventili bez curenja.

Četvrto što radimo jeste da nakon testa isključujemo vodu i struju, skidamo ventile, i na njihovo mesto dolaze čepovi koji štite navoje kako ne bi došlo do oštećenja u toku daljih radova.

Renoviranje kuhinje Beograd Renoviranje kuhinje u Beogradu Renoviranje kuhinje

Nakon toga se radi potrebna hidroizolacija i ostale pripreme za lepljenje pločica. Kada su pločice postavljene i kada je sve lepo leglo i lepak se osušio, može se pristupiti postavlanju ventila i utičnica, postavljanje slavine ukoliko je zidna montaža, ako je slavina ugradna i ide na kuhinjski element njena montaža se vrši nakon što majstori koji su angažovani za postavljanje i montažu nove kuhinje završe posao. Ako se vraćaju kuhinjski elementi koji su već tu bili, njihovo vraćanje mi obavljamo.

Na kraju se montiraju svi ostali kuhinjski aparati (mali bojler, sudopera, sifon, aspirator, sudo mašina, električni šporet, ugradna ploča, ugradna rerna itd.). Puštamo struju i vodu, proveravaju se svi spojevi da ništa ne kaplje i ne curi. Ako je sve u redu kuhinja je spremna za upotrebu.

Trajanje samih radova zavisi od obima posla i Vašeg zahteva kako bi se sve uradilo. Radovi mogu da traju od 3 do 7 dana, kod većih i zahtevnijih poslova može trajati više od 7 dana. Upotrebljavamo isključivo kvalitetne materijale, a ukoliko Vi sami nabavljate materijal dobićete savet šta treba kupiti, ako se ipak odlučite za neke materijale koji su lošijeg kvaliteta i niže cene, mi ćemo vam to ugraditi, ali vi prihvatate na sebe svu odgovornost oko eventualih problema kasnije. Tako da je naš savet da uvek koristite proverene materijale koji neće napraviti nikakve probleme kasnije.

Pozovite nas i zakažite svoj termin za konsultacije i eventualne radove adaptacije kuhinje i renoviranje kuhinje.